Alarminstallaties

Inbraakdetectie: Een betrouwbare beveiliging van uw woning of bedrijf begint bij een elektronische inbraaksignaleringssysteem. Onze moderne, gemakkelijk te bedienen inbraakdetectiesystemen worden geïnstalleerd door onze specialisten op het gebied van beveiliging. Ons bedrijf is dan ook gecertificeerd. Desgewenst kunnen we na de installatie u een borg certificaat overhandigen. Hiermee weet u dat de installatie aan alle eisen van o.a. de verzekering voldoet. Veel verzekeringsmaatschappijen geven een premiekorting als u een borgcertificaat overhandigd.

Draadloos

Techniek staat niet stil. Zo hebben we een alarmsysteem waar geen hak en breekwerkzaamheden meer aan te pas komen, dus in zeer korte tijd te realiseren. Natuurlijk zonder ontsierende bedrading en vooral zonder stof en vuil beveiligen wij uw huis. Natuurlijk kunnen wij u installatie desgewenst aansluiten op een telefoonkiezer of meldkamer, zodat u een bericht of response krijgt wanneer het alarm af gaat.

Dijkhuizen Elektrotechniek | alarminstallaties

Onderhoudscontract

In het vervolgtraject wordt er jaarlijks onderhoud aan de installatie uitgevoerd n.a.v. een onderhoudscontract. Zo weet u zeker dat de installatie werkt zoals het behoort te werken. Tevens wordt tijdens het onderhoud gecontroleerd of de installatie nog voldoet aan de laatste eisen.